Your Cart
0 Artikel | 0.00
×
...

Algemene voorwaarden van MushPeak

Laatst bijgewerkt: 28/4/2023

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruik maakt van de webshop van [Naam van de webshop]. Deze algemene voorwaarden bepalen de rechten en verplichtingen van de gebruiker (“u” of “klant”) en [Naam van de webshop] (“wij” of “ons”) met betrekking tot het gebruik van onze webshop en de aankoop van producten. Door gebruik te maken van onze webshop en het plaatsen van een bestelling, accepteert u deze voorwaarden volledig. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, kunt u geen gebruik maken van onze webshop.

  1. Productinformatie en bestellingen

1.1. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over de producten die we aanbieden. Desondanks kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze webshop volledig, nauwkeurig of actueel is. We behouden ons het recht voor om productinformatie op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

1.2. Door een bestelling te plaatsen op onze webshop, verklaart u dat u ten minste de wettelijke leeftijd heeft om juridisch bindende overeenkomsten aan te gaan. U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige informatie bij het plaatsen van een bestelling.

  1. Prijzen en betalingen

2.1. Alle prijzen op onze webshop worden weergegeven in de desbetreffende valuta en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

2.2. Betalingen worden verwerkt via veilige betaalmethoden die op onze webshop worden aangeboden. Door een bestelling te plaatsen, stemt u ermee in dat u verantwoordelijk bent voor de betaling van het totale bedrag van de bestelling, inclusief eventuele verzendkosten en belastingen.

  1. Verzending en levering

3.1. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijden worden op onze webshop vermeld, maar zijn slechts indicatief. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen die buiten onze controle liggen.

3.2. Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat op u over op het moment van levering. We zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde producten tijdens het transport.

  1. Retouren en restituties

4.1. We streven naar tevredenheid van onze klanten. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen [aantal dagen] na ontvangst contact met ons op om een retourzending te regelen.

4.2. Geretourneerde producten moeten ongebruikt, in de originele verpakking en in goede staat zijn. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij anders overeengekomen.

4.3. Restituties worden verwerkt na ontvangst en inspectie van de geretour

Logo

We zijn online en helpen je Graag!

Select your language:
Nederlands English